Jenama Kecantikan
Mesra Muslim daripada TupperwareBrands

  • Mesra wuduk

  • Bebas kekejaman terhadap haiwan

  • Bebas daripada Paraben, Minyak Mineral dan Triklosan

Semua produk dihasilkan tanpa kompromi; mengikut proses piawaian tempatan dan antarabangsa serta diuji keberkesanannya bagi kepuasan para pengguna.

N

Setiap insan mempunyai NALURI untuk tampil sihat, cantik dan menarik.

U

Lantas kami menawarkan ramuan yang UNIK bagi kegunaan harian.

R

RONA ekslusif tersedia sebagai pilihan.

Y

YAKIN dengan kebersihan, kesucian, keselamatan tanpa keraguan.

N

NIKMATI keberkesanan setiap produk yang mengagumkan.

Kekal cantik, wajah berseri.

Kemasan yang menawan

  • Tekstur halus dan ringan

  • Litupan sederhana hingga penuh dengan sentuhan lembut

  • Dirumus dengan Silika Sfera yang menyerap minyak dengan sempurna untuk tampil anggun sepanjang hari

  • Diperkaya Vitamin A, C dan E

  • Bebas Paraben dan Minyak Mineral

TERBARU

Forever Fabulous Powder 11g

 

1. NR04 0007 - Golden Beige
2. NR04 0006 - Fairy Fair

1

2

 
 

Indah bibir tak terkata.

  • Kemasan matte lembut dan selesa

  • Tekstur nipis dengan warna tahan lama.

  • Diperkaya dengan vedacalm* & Evening Primrose Oil
    yang membantu menyuburkan dan melembapkan kulit.

Apakah yang terkandung di dalam Vedacalm* dan kebaikannya pada kulit?

Minyak Semambu
(Neem Oil) 

Anti-Radang

Minyak Pati Frankincense 
(Boswellia Serrata)

Menyuburkan dan Merawat 

Minyak Bijan
(Sesame Oil)

Melembap dan Menenangkan

1

2

3

4

5

6

Nuryn Matte About You
Liquid Lipstick 4ml

 

1. NR0400 01 - Posh Pink
2. NR0400 02 - Vibrant Nude
3. NR0400 03 - Daring Red
4. NR0400 08 - Rebel Rose
5. NR0400 09 - Merry Mauve
6. NR0400 10 - Cool Caramel

Sentuhan aloe untuk kesegaran kulit anda.

Aloe Vera atau dikenali sebagai Pokok Lidah Buaya adalah tumbuhan semulajadi yang mempunyai pelbagai sebatian nutrien yang sangat bermanfaat kepada kesihatan dan kecantikan manusia.

Khasiat Aloe Vera pada kulit:

  • Melembap dan melembutkan kulit kasar dan kering

  • Menanggalkan sel kulit mati sekaligus mencerahkan

  • Mempercepatkan pembaharuan sel dan melewatkan penuaan

NR0300 03

Nuryn Aloe Vera
Skin
Soothing & Moisturizing Gel 200ml

  • Mengandungi ~97% ramuan bahan semulajadi

  • Tidak melekit atau berminyak

  • Bebas daripada Alkohol, Paraben, Pewangi, Pewarna

  • Melembap dan melembutkan kulit serta merta

  • Sesuai digunakan pada muka, badan atau rambut

  • Melindungi dan meredakan kerengsaan kulit akibat  selaran matahari, kemerahan, atau kegatalan

 

Testimoni Nuryn Aloe Vera 
Skin Soothing & Moisturizing Gel 

Sally Joan Wyh

Sally Joan Wyh

I love Nuryn Aloe Vera Skin Soothing and Moisturizing Gel because it moisturizes our skin leaving it soft and silky smooth. I would use it on skin areas around the fingers, elbow, knee, ankle and toes as these areas are the roughest and wrinkled skin.

Amy WinWin Wong

Amy WinWin Wong

I love Nuryn Aloe Vera Skin Soothing and Moisturizing Gel because it helps heal dry and cracked skin of my heels. Now my heels look beautiful as ever. I can now wear sandals confidently.

Su Ching

Su Ching

I love Nuryn Aloe Vera Skin Soothing and Moisturizing Gel because it play an important role to moisture, hydrate my dry skin and face. My dryness body part easily peeling and i will use this gel to it and massage it until it fully absorb into skin. Besides, it also relieve my sunburn and shooting it. Meanwhile, i will also use it to my hair as a moisturizer to make it more smooth and manageable. Moreover, it also reduce the redness and itchy reaction on my skin. My skin will feel calm and soothe after apply it. I believed it can keep moisturizing my skin all day long with give it enough hydration and a healthier skin.

Aina Shahirah

Aina Shahirah

l would love to use the Nuryn Aloe Vera Skin Soothing and Moisturizing Gel to applied on my face to keep moisturize all day long. I also want to applied my kid body because of the sunburn after playing at the theme park last week.

Jimmy Tan

Jimmy Tan

I love Nuryn Aloe Vera Skin Soothing and Moisturizing Gel because I really need this to solve my dry skin issues
I would use the Nuryn Aloe Vera Skin Soothing and Moisturizing Gel whenever I'm travelling because my skin gets dehydrated when I'm outside

Rakan basmi kuman anda.

Habbatus Sauda berasal daripada perkataan Arab atau lebih dikenali sebagai Jintan Hitam, Black Seed atau Nigelia Sativa. Ia adalah makanan sunnah yang terkenal dengan khasiatnya yang dapat membantu menyembuhkan pelbagai jenis penyakit. Hasil kajian para ahli saintifik terbukti ianya selamat dan efektif bagi kesihatan dan kualiti hidup yang lebih baik secara menyeluruh.

NR03 0001

Nuryn Habbatus Sauda

Sanitizer Cream 50g

Berkesan membasmi 99.9% kuman*

 

Haruman minyak pati Oren

 

Bebas daripada Alkohol, Paraben, dan Triklosan

 

Tanpa bilas

NR03 0002

Nuryn Habbatus Sauda Sanitizer Spray 50ml

 

Testimoni Nuryn Habbatus Sauda
Sanitizer Cream & Spray

Rozana Wafasurprised

Rozana Wafasurprised

Sebelum masuk school wajib kene pakai hand cream Nuryn .
Tak payah kita suruh. Dia yang minta nak pakai .
Wangiiii bau oren kate dia hehehe .
Yang tak menahan tu
Masa nak letak hand cream tu dalam bag dia .. " eh ummi ni lupa ke?! Tak nak tangkap gambar kakak ke ?!"

Hahahahaha bedekah aku wei.
Ok dah hantar anak g school ..

A'sah Idris

A'sah Idris

Tiba masa untuk pulang, Bintulu—> Seremban
2 sahabat baik yang saya akan bawa di dalam handbeg ke mana-mana sahaja saya pergi sekarang ini. Inisiatif dan sebagai satu langkah pencegahan dalam menangani isu #wabak ketika ini

 

Soalan-soalan Lazim

01

Alkohol terkenal sebagai agen pembasmi kuman tetapi Habbatus Sauda Sanitizers diformulasikan TANPA ALKOHOL. Adakah ianya masih berkesan membasmi kuman?

Habbatus Sauda Sanitizers mengandungi BAHAN AKTIF ALAM sebagai ALTERNATIF yang mempunyai sifat anti-mikrob / bakteria seperti Habbatus Oil & Orange Essential Oil (dalam Cream dan Spray), Tea Tree Essential Oil (dalam Cream) dan Collodial Silver (dalam Spray). Kedua-dua produk ini telah menjalani ujian makmal dan TELAH TERBUKTI berkesan dalam membasmi kuman * Banyak kajian menunjukkan bahawa terdapat pelbagai jenis minyak pati yang berkesan dalam membasmi bakteria, kulat, dan juga virus.

Rubber Gloves

*Laporan keberkesanan tersedia tetapi tidak dapat dipaparkan kerana mengandungi info sulit dan privasi.

02

Berapa lama keberkesanan Habbatus Sauda Sanitizers dapat bertahan? Jenama lain menyatakan keberkesanan produk mereka sehingga 4 jam.

Kami tidak mempunyai ujian makmal bagi tempoh keberkesan bertahan.

Rubber Gloves

03

Bagaimanakah cara penggunaan Habbatus Sauda Sanitizer CREAM?

Sapukan pada bahagian KULIT sehingga serap sepenuhnya*

Rubber Gloves

**Notis penting: Sila baca amaran pada label produk. HS Sanitizer Cream bukan ubat. Sila jalankan patch test (sapukan pada permukaan kecil) dan pantau selama 24 jam, terutamanya jika anda mempunyai kulit sensitif. Jika sebarang iritasi berlaku, sila dapatkan nasihat doktor dengan segera.

04

Bolekah HS Sanitizer CREAM digunakan pada LUKA?

Tidak dinasihatkan digunakan pada luka terbuka**

Rubber Gloves

**Notis penting: Sila baca amaran pada label produk. HS Sanitizer Cream bukan ubat. Sila jalankan patch test (sapukan pada permukaan kecil) dan pantau selama 24 jam, terutamanya jika anda mempunyai kulit sensitif. Jika sebarang iritasi berlaku, sila dapatkan nasihat doktor dengan segera.

05

Adakah HS Sanitizer CREAM sesuai bagi eczema/psoriasis/kulit sensitif/kulit bermasalah?

Sekiranya cecair semburan telah serap dan kering sepenuhnya, tidak menjadi masalah kerana ianya tidak bertoksik berbanding alcohol-based sanitizers yang lain. Walau bagainmanapun, perlu diberi perhatian bahawa bahan ramuan Habbatus Sauda Sanitizers bukan dari gred makanan.

Rubber Gloves

**Notis penting: Sila baca amaran pada label produk. HS Sanitizer Cream bukan ubat. Sila jalankan patch test (sapukan pada permukaan kecil) dan pantau selama 24 jam, terutamanya jika anda mempunyai kulit sensitif. Jika sebarang iritasi berlaku, sila dapatkan nasihat doktor dengan segera.

06

Selepas menggunakan HS Sanitizer CREAM, bayi sering memasukkan tangan ke dalam mulut. Adakah ianya selamat?

Sekiranya krim telah serap sepenuhnya ke dalam kulit, tidak menjadi masalah kerana ianya tidak bertoksik berbanding alcohol-based sanitizers yang lain. Walau bagainmanapun, perlu diberi perhatian bahawa bahan ramuan HS Sanitizers bukan dari gred makanan.

Rubber Gloves

07

Bagaimanakah cara penggunaan HS Sanitizer SPRAY?

Semburkan pada permukaan (OBJEK) yang sering terdedah pada kuman setelah dibersihkan.

Rubber Gloves

08

Bolekah HS Sanitizer SPRAY disemburkan pada KULIT? Adakah akan menyebabkan sebarang iritasi?

TIDAK DISARANKAN untuk menggunakan HS Sanitizer Spray pada kulit atau mana-mana bahagian tubuh walaupun ianya SELAMAT. Semburan ini mengandungi agen pembasmi kuman yang kuat (Colloidal Silver) di mana mungkin tidak sesuai untuk penggunaan semua jenis kulit. Sila gunakan HS Sanitizer CREAM pada KULIT anda.

Rubber Gloves

09

Selepas menggunakan HS Sanitizer SPRAY pada mainan, bayi/kanak-kanak sering memasukkan mainan ke dalam mulut. Adakah ianya selamat?

Sekiranya cecair semburan telah serap dan kering sepenuhnya, tidak menjadi masalah kerana ianya tidak bertoksik berbanding alcohol-based sanitizers yang lain. Walau bagainmanapun, perlu diberi perhatian bahawa bahan ramuan HS Sanitizers bukan dari gred makanan.

Rubber Gloves

10

Apakah perbezaan utama antara Sanitizer berasaskan alcohol dan Nuryn Habbatus Sauda Sanitizer?

Sila rujuk jadual di bawah

Rubber Gloves

Berhubung dengan kami

45426115-0-1565972448-43379244-.png
45426125-0-1565972437-43379156-.png
45426140-0-1565972449-43379548-.png

Kongsikan pengalaman anda bersama produk Nuryn dengan memuat naik gambar / video / testimoni di Facebook / Instagram dengan hashtag #sayadannuryn untuk memenangi hamper produk Nuryn bernilai RM / ERM50*

*Terma/syarat:

  1. Syarikat berhak untuk menyiarkan kembali posting anda pada bila-bila masa di pelbagai platform untuk tujuan promosi tanpa memberikan sebarang notis terlebih dahulu. 

  2. Syarikat berhak untuk membatalkan, menukar, menggantikan mana-mana hamper produk Nuryn dengan barangan jenama lain yang sama nilainya atau lebih, pada bila-bila masa, tanpa memberikan sebarang notis terlebih dahulu. 

  3. Hamper produk yang diterima tidak boleh ditukarkan dengan wang tunai atau barangan lain secara sebahagiannya atau sepenuhnya.

Copyright © 2009-2020 Tupperware Brands Malaysia Sdn. Bhd.